ZÁŽITKOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU 22.4.2018

ZÁŽITKOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU

s šéfkuchařem Václavem Šmerdou
a kolektivem Pivovárku Na Kopečku
začátek v 17.30 hodin

MENU:

Terina z kachních jater FOIE GRAS, želé ze zelených jablek Granny Smith,
konfit z červené cibule, fíkový vinaigrette

Vichysoisse s houbovým tatarem, petrželový olej

Selečí panenka v sous-vide úpravě, pyré z červeného zelí, růžičková kapusta
se slaninou, tymiánové glassé, bramborový koláč se smaženou cibulí

Krém bruleé, čokoládový řez ze 72% čokolády Michel Cluizel, pralinka
se smetanovou náplní s Champagne příchutí, passion fruit sabayone, čerstvé ovoce

Cena pro jednu osobu 540,- Kč* – Rezervace nutná!